Vi holder ferie, men ikke lukket

Vi holder ferie fra og med d. 25. maj til og med 1. juni.
Vi har skaffet en ferieafløser til afsendelse af ordre, men telefonen er lukket i perioden og e-mails besvares først efter d. 1. juni 

Vi er gået i sort og det er faktisk ret grønt

Vi har skiftet til nye forsendelsesposer, der er lavet af 100 % genanvendt plastfolie – det er da grønt.

Den bæredygtige plast stammer fra en dansk plastikpose fabrik, som bruger det overskydende plast fra produktionen fremfor at kassere det.

Posen indeholder ingen naturskadelige stoffer. Og hvis den bliver brændt omdannes den til kuldioxid og vand.

Posen er lavet med returlukning, så hvis du har brug for at returnere hele eller dele af din ordre til os, kan du genbruge den samme pose og du slipper også for at bruge tape til at lukke posen. Så kan du også være med til at spare miljøet for en emballage ekstra.

Og ikke nok med det. Så er posen produceret i Danmark, så der er minimum belastning af miljøet til transport.

Det er da bæredygtigt!

Bemærk at poserne indkøbes efterhånden som de tidligere forsendelsesposer bliver brugt. Du kan derfor fortsat opleve at modtage dine varer i de tidligere forsendelsesposer.

Ekstra fyld i posen

Dao og GLS har fastsat minimumsstørrelser for forsendelser, for at de kan håndtere pakken eller posen på en effektiv måde. Derfor kan vi i enkelte tilfælde være nødsaget til at tilføje lidt ekstra fyld i posen, når vi pakker de små ordrer.

For at gøre vores forsendelser mere bæredygtige og skåne miljøet, har vi valgt en alternativ tilgang. I stedet for at bruge nyproducerede materialer som pakkefyld, genanvender vi ofte de plastikposer, som vi modtager vores garn i, som fyld til pakkerne. Ved at undgå unødvendigt affald reducerer vi vores miljøpåvirkning, samtidig med at det hjælper med at holde priserne på vores garn og tilbehør nede.

Vi er fast besluttede på at fortsætte med at finde løsninger, der ikke kun opfylder krav til produktkvalitet og forsendelse, men også bidrager positivt til beskyttelse af vores planet.

Lad os holde kontakten

Vi vil gerne holde dig opdateret med vores seneste nyheder og tilbud 😎

Vi spammer ikke!

Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.